Help ons armoede te bestrijden! Armoede heeft alles te maken met gebrek aan kansen. Daarom ontwikkelen we vernieuwende 1We-projecten die kansarme mensen met talent de kans geven om zich te empoweren. Bijvoorbeeld in Bangladesh, een van de armste landen. Het resultaat: een betere toekomst en kinderen naar school. Shop voor een betere wereld @1We!
   
Geef een beetje warmte cadeau! Door een 1We Deken te kopen voor iemand in Bangladesh, bescherm je een leven tijdens de barre wintermaanden. Kies eieren voor je geld: koop een kip voor een zachtgekookt prijsje! Daarmee geef je een gezin in Bangladesh een structurele bron van inkomen. Wees er als de kippen bij en schenk een Bengaals gezin 7 kippen! Daarmee geef je deze familie de kans om een structureel inkomen te verdienen.


Geef kansarme kinderen toegang tot kennis. Met een computer als venster op de wereld. Met 1 computer kan een hele school worden geëmpowerd. Een waarheid als een (halve) koe. Dat is het feit dat een koe een wereld van verschil maakt voor een Bengaals gezin. Als voedingsbron én als bron van inkomsten. Girl power! Geef een vrouw in Bangladesh de kans om op eigen benen te staan met een naaimachine. Succes verzekerd. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten!

Geef kansarme kinderen toegang tot kennis. Met een computer als venster op de wereld. Met 1 computer kan een hele school worden geëmpowerd. Een waarheid als een koe. Dat is het feit dat een koe een wereld van verschil maakt voor een Bengaals gezin. Als voedingsbron én als bron van inkomsten. Jouw (bedrijfs)naam op de achterkant van een riksja? Koop een fietstaxi voor een kansarm gezin in Bangladesh. En geef kids de kans op educatie!