Kids empowerment met computers

1We Computer Project Bangladesh | De teller staat op 17 computers

Kansarme mensen toegang bieden tot kennis. Dat is het doel van het 1We Computer Project. Te beginnen in Bangladesh, waar het gros van de bevolking nog geen toegang heeft tot internet. Door vooral kinderen in aanraking te laten komen met moderne technologie, wordt de nieuwe generatie empowered en de digitale kloof in de wereld gedicht.

Venster op de wereld

Want die kloof dreigt alsmaar groter te worden. Terwijl typemachines in Westerse landen inmiddels in het museum staan, wordt er in ontwikkelingslanden nog dagelijks mee gewerkt. En juist toegang tot internet leidt tot ontwikkeling. Als venster op de wereld is de computer een onmisbaar communicatiemiddel geworden en de sleutel tot een betere toekomst.

Kennis is macht
Onder het motto ‘kennis is macht’ hebben 1We en SNEW, specialist in recycling van telecommunicatie- en data-apparatuur, hun krachten gebundeld. Vanuit het computerproject worden scholen voorzien van computers als empowerment tool. Met jouw donatie voor een computer maak je een wereld van verschil in het leven van kinderen in de sloppenwijken van Bangladesh!

    Voor € 250 bied je kinderen toegang tot kennis!

Met uw bedrijf verouderde ICT-apparatuur inleveren? Klik hier