Voordelig doneren dankzij ANBI-status

1We - Een Wereld Idee heeft als goede doelen stichting de ANB-status. Hierdoor is uw donatie in bijna alle gevallen voor u belastingaftrekbaar. Dit maakt tevens het doneren vanuit uw bedrijf of organisatie aantrekkelijk. Kijk hiervoor bij de Belastingdienst onder Giften.

1We Jaarverslagen

Transparantie staat bij 1We - Een Wereld Idee hoog in het vaandel. Daarom proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van onze activiteiten en bestedingen. 1We - Een Wereld Idee is een kleine organisatie. Met zeer enthousiaste medewerkers, die met hun passie en kennis de wereld een stukje mooier maken. Wij hopen dat u onze stichting een warm hart toedraagt en een bijdrage wilt leveren. Zodat wij in staat zijn de allerarmste mensen te empoweren die in de meest erbarmelijke omstandigheden leven. Hartelijk dank voor uw steun!

                    Jaarverslag 2015                               Jaarverslag 2013 & 2014                              Jaarverslag 2011 & 2012


  
Youtube.com/1We: onze resultaten in beeld

Met meer dan 250 films van 1We acties en verslagen uit de projecten geven wij u een indruk van de impact van 1We - Een Wereld Idee, haar acties en haar projecten. Geniet en kijk mee!