Uw invulling voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Als Business Partner van 1We - Een Wereld Idee geeft u kansarme mensen met talent de kans om zich te empoweren. Met uw steun kunnen wij onze projecten uitbreiden en daarmee nog meer mensen helpen. Omdat het mes aan 2 kanten snijdt, hebt ook u daar profijt van. Want met uw actieve betrokkenheid bij 1We – in de vorm van een MVO-invulling op maat – hebt u een onderscheidende marketingtool in handen.  

U kunt Partner worden:

In natura. Ons streven is om de kosten op de werkvloer zo laag mogelijk te houden. Op die manier kunnen we zo veel mogelijk kansarme mensen vooruit helpen. Daarom is sponsoring in natura zeer welkom. Van papier tot drukwerk, van computers tot software en reclamecommercials. Samen met u bekijken we graag met welke producten of diensten uw bedrijf kan bijdragen.

Met een financiële bijdrage. Voor het empoweren van mensen is geld nodig. Als bedrijf kunt u ons daarbij helpen. Wij bieden u als financiële sponsor de mogelijkheid om  bij te dragen op de manier die het beste bij u en uw onderneming past:

» met een eenmalige donatie;

» door u voor langere tijd te verbinden aan 1We;
» door een klein percentage van uw winst op product of dienst te doneren;
» als een van de hoofdsponsors van 1We.

• Met een actie of event. Bedenk samen met uw medewerkers een actie voor een van de 1We-projecten. Of organiseer een belevingsevent voor uw klanten. Wij denken graag met u mee over de invulling. Wilt u liever de organisatie uit handen geven? 1We werkt hiervoor nauw samen met Wijn & Spijs. Dit evenementenbureau is toonaangevend partner als het gaat om (gastronomisch) genieten op hoog niveau. Of het nu gaat om een stijlvol jubileum, een dynamische relatiedag, een swingende themaparty of een bijzondere masterclass.  

Benieuwd naar uw mogelijkheden als Business Partner van 1We? Wij gaan graag het gesprek met u aan.
Neem daarvoor contact met ons op of vul het informatieformulier in!

1We Business Partners uitgelicht

Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW) HGB-V The Social Headquarters (NS)
In het kader van het 25-jarig bestaan van de NRW, kwamen de gezamenlijke winkelcentra in Nederland in actie. Een ludieke veiling en consumentenacties in winkelcentra leverden € 23.670 op voor de 1We Shops in Bangladesh. Dit sociale netwerk van de NS activeert relaties om in actie te komen voor het 1We Riksja project in Bangladesh. Dit leverde al 73 1We-OV Riksja’s op, in de geel-blauwe kleuren van de Nederlandse Spoorwegen.