Word Partner & kom in actie @1We

De Business Partners van 1We dragen actief bij aan een betere wereld.
Dat doen ze door de 1We-organisatie en de empowerment projecten te steunen. In natura, met een financiële bijdrage of met een actie of event.
Bovendien hebben ze met hun MVO-invulling op maat een onderscheidende marketingtool in handen. Kom ook in actie samen met 1We en maak het verschil!
  

Brasserie The Wing doneert kippen Speciale high tea voor 1We Riksja's Maak het verschil @1We!
Een paar kippen maken een wereld van verschil voor een familie in Bangladesh! Reden voor Brasserie The Wing in Amersfoort om het 1We Kippenproject te steunen. Medio februari overhandigde Suzanne, de dochter van eigenaar Hille de Jong, een cheque aan 1We-directeur Robbert Frank Hagens. De opbrengst: € 150, oftewel 30 kippen. Meerdere kansarme gezinnen krijgen nu de kans om met de verkoop van de eieren extra inkomsten te genereren. Het was zondag 9 februari 2 keer volle bak bij Brood & Zoets in Amersfoort. In de lunchroom vond in twee rondes een speciale 1We High Tea plaats. Het ‘theekransje’ voor het goede doel leverde maar liefst € 440 op! Van de opbrengst krijgt een gezin in Bangladesh een 1We Riksja. En er kunnen nog eens 18 kippen worden gedoneerd aan kansarme families. Voor eigenaresse Sanne Vermeulen een mooie start van het 3-jarig bestaan van haar zaak. De Business Partners van 1We dragen actief bij aan een betere wereld. Dat doen ze door de 1We-organisatie en de empowerment projecten te steunen. In natura, met een financiële bijdrage of met een actie of event. Bovendien hebben ze met hun MVO-invulling op maat een onderscheidende marketingtool in handen. Benieuwd naar uw mogelijkheden als partner? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem daarvoor contact met ons op via het informatieformulier.
Maak het verschil @1We! 1We SNEW: aanpak e-waste dumping Tulp Fietsen sponsort fietstaxi's 1We
De Business Partners van 1We dragen actief bij aan een betere wereld. Dat doen ze door de 1We-organisatie en de empowerment projecten te steunen. In natura, met een financiële bijdrage of met een actie of event. Bovendien hebben ze met hun MVO-invulling op maat een onderscheidende marketingtool in handen. Benieuwd naar uw mogelijkheden als partner? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem daarvoor contact met ons op via het informatieformulier. Landen als China, India en Ghana zijn populaire bestemmingen. Oók voor het schaamteloos, illegaal dumpen van afgeschreven bedrijfscomputers. Met de gestage groei van enorme afvalbergen als gevolg. Het project 1We SNEW gaat deze e-waste dumping te lijf. Gebruikte computers krijgen een tweede leven en worden uiteindelijk gerecycled. Dat doet 1We in samenwerking met SNEW, de specialist in recycling van data- en telecommunicatie-apparatuur. De online fietsenwinkel Tulpfietsen ondersteunt al vanaf de start in 2009 het 1We Riksja project in Bangladesh. Voor elke Tulpfiets die over de digitale toonbank gaat, doneert het bedrijf € 2 voor het project. Zowel de Nederlandse stadsfietsen als de Bengaalse fietstaxi's draaien om vervoer. De link met het 1We Riksja project draagt op deze manier bij aan de promotie van het Amsterdamse bedrijf als maatschappelijk betrokken onderneming.

NS-ers sponsoren 1We-OV Riksja's SolarFabriek verlicht de wereld Sol Luna houdt 'Super Sale'
Samen met een groep NS-medewerkers (verenigd in HGB-V) ontwikkelde 1We - Een Wereld Idee de OV-Riksja in Bangladesh. Gerecyclede fietstaxi’s in de kleuren van de Nederlandse Spoorwegen. Hiermee wordt direct de link gelegd met de OV-fiets in Nederland. Inmiddels heeft het ‘virus’ van de 1We-OV Riksja zich verspreid naar NS-afdelingen in heel Nederland. Met als resultaat dat er al ruim 70 blauw-gele riksja’s rondrijden in de straten van Bangladesh. ‘We kunnen de wereld niet veranderen, maar wel de wereld voor een aantal mensen’. Vanuit deze filosofie doneert SolarFabriek voor elk verkocht zonnepanelensysteem in Nederland een 1We Home Solar-pakket in Bangladesh. Het gebruik van zonnepanelen en LED-verlichting draagt namelijk direct bij aan betere levensomstandigheden van de allerarmsten. Het verbetert hun gezondheid en veiligheid en geeft een hogere productiviteit in de avond. Hou een week lang ‘Super Sale’ en verkoop je restant aan tweedehands kleding voor € 1 per stuk voor het goede doel. Dat gebeurde in de winkels van Sol Luna in Brummen en Zutphen. 2 keer per jaar gaat het restant aan kleding voor een appel en een ei de deur uit. Deze keer ging de volledige opbrengst van € 737,50 naar 1We. Voor dit bedrag werden in Bangladesh 2 gerecyclede 1We Riksja’s gedoneerd aan de meest kansarme gezinnen.
Tulip Bonbons steunt koeienproject Training 'Perfect Presentation' PMGToday: woord, beeld en geluid
Koop je Tulip Bonbons op Schiphol, dan steun je het 1We Cow project in Bangladesh. Van een stukje van de prijs kopen wij een 'stukje' koe. Hoe meer chocolade er wordt verkocht, hoe meer koeien dus voor kansarme mensen in Bangladesh. Met de verkoop van de melk genereert een gezin structureel extra inkomsten. Hierdoor verbetert het algehele welzijn van de familie en kunnen kinderen naar school. Zo maakt 1 koe een wereld van verschil. Onder het motto ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’ verzorgt David Bloch van Perfect Presentation belangeloos een aantal presentatietrainingen per jaar. De opbrengst van de inschrijvingen gaat naar 1We - Een Wereld Idee ter ondersteuning van de organisatie. David Bloch publiceerde boeken en artikelen, begeleidde internationaal topmanagers in veranderingsprocessen en geeft trainingen, seminars en adviezen. Zijn paradepaardje: perfect presenteren. PMGToday verzorgt de complete marketing voor 1We. Met datgene waar het bureau goed in is: marketing en communicatie. In woord, beeld en geluid. Dat uit zich in verfrissende campagnes en doeltreffende media-inzet. Als geen ander weet het bureau dat het verbinden van je merk met de maatschappij zorgt voor toegevoegde waarde. In de vorm van naamsbekendheid, uitstraling en betrokkenheid. En daarmee in de vorm van succes voor je business.
Rotary in actie voor riksjaproject Nederlandse Raad van Winkelcentra Maak het verschil @1We!
De Rotary-afdelingen Bunschoten - Spakenburg en Woudenberg - Scherpenzeel doneerden een 1We Rotary Riksja. 1We ontwikkelde de fietstaxi’s in de goud-blauwe kleuren als speciale tool voor de serviceclub. Wilt u met uw serviceclub ook in actie komen voor 1We? Met een dynamische presentatie, afgestemd op uw programma, biedt 1We-directeur Robbert Frank Hagens u een kijkje in de 1We-keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden? In het kader van het 25-jarig bestaan van de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW), kwamen de gezamenlijke winkelcentra in Nederland in actie. Een ludieke veiling en consumentenacties in winkelcentra leverden € 23.670 op voor de 1We Slum Shops in Bangladesh. In dit project leren kansarme mensen met talent om een eigen winkeltje te runnen. Dat kan een kruidenierswinkeltje zijn of bijvoorbeeld een eenvoudige opticien of een fietsenwinkeltje. De Business Partners van 1We dragen actief bij aan een betere wereld. Dat doen ze door de 1We-organisatie en de empowerment projecten te steunen. In natura, met een financiële bijdrage of met een actie of event. Bovendien hebben ze met hun MVO-invulling op maat een onderscheidende marketingtool in handen. Benieuwd naar uw mogelijkheden als partner? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem daarvoor contact met ons op via het informatieformulier.
Diverse acties Outside-Inside Dierenhotel sponsort 1We Cows Drukwerk van Drukwerk Max
Massagetherapeute Marieke Andel laat haar handen wapperen. Bij diverse gelegenheden doet ze stoelmassages, waarvan de opbrengst naar een van de 1We-projecten gaat. Daarnaast laat ze zich sponsoren voor deelname aan loopevenementen. Zo liep ze onlangs nog haar eerste halve marathon voor de 1We Dekenactie in Bangladesh. Met geschilderde logo’s op haar blote benen. Het resultaat: ruim € 700. Oftewel meer dan 140 dekens. ‘Honden voeden mensen’. Onder dit motto steunt dierenhotel De Gerelshoeve in Hulshorst het project 1We Cows. Met de verkoop van hondenvoer tijdens een evenement werd in een heuse Bengaalse riksja geld ingezameld. Het opgehaalde bedrag van € 225 ging naar de donatie van een koe aan een kansarm gezin in Bangladesh. Daarnaast gaat op elke zak van het uit Zweden geïmporteerde hondenvoer Magnusson Petfood € 1 naar het project. Voor de promotie van 1We - Een Wereld Idee is regelmatig drukwerk nodig. Drukwerk MAX is 1 van de drukkerijen die kosteloos drukwerk levert. Van brochures tot briefpapier, van enveloppen tot visitekaartjes. Het bedrijf heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Daarom steunt het initiatieven die bijdragen aan fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen, volwassenen en sociale cohesie.
Brasserie The Wing bakt ze bruin Maak het verschil @1We! Ronde Tafel doneert restaurantje
Brasserie The Wing in Amersfoort doneerde in één maand tijd 2 riksja’s. In het restaurant staat een originele 1We Riksja, waardoor het speciale ‘Broodje 1We Riksja’ gretig aftrek vindt. Een stevige meergranenbol met kip, groenten en een pittige currysaus volgens Bengaals recept. Daarnaast zetten de kinderen van eigenaar Hille de Jong zich actief in met hun school en voetbalclub. Niet alleen voor het riksjaproject, maar nu ook voor het kippenproject van 1We. De Business Partners van 1We dragen actief bij aan een betere wereld. Dat doen ze door de 1We-organisatie en de empowerment projecten te steunen. In natura, met een financiële bijdrage of met een actie of event. Bovendien hebben ze met hun MVO-invulling op maat een onderscheidende marketingtool in handen. Benieuwd naar uw mogelijkheden als partner? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Neem daarvoor contact met ons op via het informatieformulier. De Ronde Tafel Leusden doneerde aan 1We een pot vol erwten. Elke erwt stond voor een euro. Het totaalbedrag: € 3.500, bestemd voor een 1We Cooking Shop in Bangladesh. In dit project worden vrouwen - die vaak een ondergeschikte positie hebben - klaargestoomd om hun eigen restaurantje te runnen. Hiermee verbetert de voedselkwaliteit en daarmee het welzijn van de lokale bevolking. Bovendien kunnen kinderen van de opbrengst naar school.