1We SNEW biedt toegang tot kennis

Lever met je bedrijf afgeschreven ICT-apparatuur in!

Elk bedrijf heeft wel afgeschreven computers, printers, serves of telefoons staan. Vervangen door de nieuwste modellen, opgeslagen om nooit meer gebruikt te worden. Die apparatuur neemt SNEW u graag uit gangen. Als maatschappelijke partner van 1We - Een Wereld Idee zorgt deze specialist in recycling van telecommunicatie- en data-apparatuur ervoor dat uw apparaten vakkundig worden afgevoerd.

MVO-invulling
Dat gebeurt verantwoord en geregistreerd. Hiermee ontlasten we het milieu en geven we uw hardware een langere levensduur. Want nog bruikbare apparatuur wordt gereviseerd en krijgt een tweede leven. Bovendien doneert SNEW 10% van de waarde van uw apparatuur aan het 1We SNEW Fonds. Dit fonds, waarvoor 1We en SNEW de krachten hebben gebundeld, biedt kansarme mensen toegang tot moderne communicatie, en daarmee kennis. Door uw gebruikte apparatuur uit handen te geven aan SNEW, hebt u dus direct een waardevolle MVO-invulling voor uw bedrijf.

1We Computerproject
Op dit moment gaat het gedoneerde bedrag vanuit het fonds volledig naar het 1We Computerproject in Bangladesh. Onder het motto ‘kennis is macht’ worden scholen voorzien van computers als empowerment tool. Met uw donatie van uw verouderde ICT-apparatuur maakt u een wereld van verschil in het leven van kinderen in de sloppenwijken van Bangladesh!

Leerwerkplaatsen
Op termijn worden oude zeecontainers omgetoverd tot mobiele ICT-leerwerkplaatsen annex internetcafés. In deze 'Smart Cubes' krijgt afgedankte apparatuur uit Europa een tweede leven. Het is de bedoeling dat de metamorfose van de containers in Nederland plaatsvindt. Hiervoor dagen we het bedrijfsleven uit om vernieuwende oplossingen te bedenken voor de traditionele container.

Doneer uw gebruikte apparatuur aan 1We SNEW. De minimale afname is 20 stuks. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik doneer apparatuur voor 1We SNEW(indien van toepassing)