Micro-economie als maatschappelijke krachtbron

              1We Empower Centres Bangladesh 
 

In het project 1We Empower Centres komt alles samen waar 1We voor staat. De centra zijn ‘community based’, multifunctioneel en modulair van opzet. Met (basis) gezondheidszorg, educatie en tools om mensen te empoweren. Bovendien worden de centra zoveel mogelijk duurzaam ontwikkeld. Om de emissie te compenseren, worden bijvoorbeeld bomen geplant waarmee een groene omgeving ontstaat én awareness bij de lokale bevolking.

Micro-economie
Het concept van de 1We Empower Centres is uniek. De verschillende onderdelen in de centra kunnen zelfstandig draaien. Als geheel vormen ze een krachtbron in de vorm van een micro-economie, die stapsgewijs ontstaat. De koppeling met verdienmodellen waarborgt de duurzaamheid van de 1We Empower Centres en draagt bij aan de zelfredzaamheid van de lokale bevolking.

Empowerment
De modulaire invulling van het project biedt u met uw bedrijf de mogelijkheid te participeren. U kunt een bakkerijtje mogelijk maken, of bijvoorbeeld een fietsleerwerkplaats, een waterproject of een restaurantje. Met uw commitment draagt u constructief bij aan de empowerment van talentvolle mensen die een steuntje in de rug hard nodig hebben!

What’s in it for you?
Door te participeren in de realisatie van een 1We Empower Centre, heeft u een onderscheidende marketingtool in handen. Omdat ieder bedrijf en iedere organisatie anders is, biedt 1We u maatwerk. Een uniek, op maat gesneden pak dus in de vorm van een strategische aanpak, die het beste bij uw bedrijf, product of dienst past. Uw actieve betrokkenheid bij een 1We Empower Centre is voor uw bedrijf en medewerkers bovendien een unieke manier om kennis over te dragen.

De start: Bangladesh
Het unieke concept van de 1We Empower Centres is wereldwijd uit te rollen en kan per locatie worden aangepast aan de lokale behoeften. Het eerste centrum komt in Bangladesh. Hier heeft 1We inmiddels een sterke landenorganisatie staan met diverse, goedlopende 1We-projecten. Het doel is om hier 5 centra neer te zetten in communities van zo'n 200.000 mensen.


Een onderdeel van de 1We Empower Centres kost € 4.500. Elke donatie is welkom!